« Seks
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
WTF?!

Žene su sve manje zainteresirane za seks

Rezultati su pokazali da parovi u braku imaju četiri seksualna odnosa mjesečno u prosjeku, a seksualno ponašanje žena naglo se mijenja u braku

Čak 44 posto žena ima problema u krevetu
Čak 44 posto žena ima problema u krevetu (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

želja za seksom

,

zainteresiranost

Moderno vrijeme utjecalo je na žene u negativnom smislu, barem što se tiče zbivanja u krevetu, jer zanimanje za seks sve više opada. Naime, žene su izložene sve većem stresu i zahtjevima posla, djece i partnera, tako da navečer kad legnu u krevet jedino im je san na pameti. 

Istraživanje na temu provedeno je u Velikoj Britaniji na više od 11 tisuća žena starih od 16 do 44 godine, a rezultati su pokazali da žene u braku imaju puno više seksualnih problema od žena koje nisu u stalnim vezama. 

Rezultati su pokazali da parovi u braku imaju četiri seksualna odnosa mjesečno u prosjeku, a seksualno ponašanje žena naglo se mijenja u braku. Problemi su najčešći kod majki koje imaju dijete mlađe od pet godina. 

Stručnjaci koji su proveli istraživanje na University of London tvrde da je to potpuno logično kod mladih majki, a razlog je nedostatak sna. Kako je i podizanje djece i briga o kućanstvu i porodici teža za žene nego za muškarce, normalno je da žene, čije su razine hormona deset puta manje od razina testosterona kod muškaraca, imaju problema u krevetu.

Porazan je zadnji podatak o spremnosti za traženje pomoći kad dođe do problema u krevetu koju su spremni zatražiti tek 11 posto muškaraca i 21 posto žena, u odnosu na 35 posto muškaraca i 44 posto žena s problemima. 

Za kraj, poruka mlađima - istraživanje je pokazalo i da je stav o seksu ovisan o prvom seksualnom iskustvu, koje uvelike određuje seksualni život.

22.10.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh