« Seks
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
SEXY TIME

Žene su sklonije eksperimentiranju u seksu

Žene su toliko dugo u našem društvu prikazivane kao čistunke kojima je životna zadaća ograničavati seksualni izričaj svojih partnera, ali tomu uopće nije tako

Fotografija vijesti
Više o

seks

,

seksualne navike

,

muškarci i žene

,

glumljeni orgazam

,

eksperimentiranje u seksu

Prljavi govor te seksualna znatiželja dolaze ženama prirodnije nego što je to slučaj s muškarcima, pokazala je najnovija studija.

Pokazalo se kako su žene ne samo sklonije eksperimentima u krevetu, već i češće vole koristiti prljavi govor za vrijeme sexy igrica te dijeliti svoje fantazije s partnerom nego muškarci.

I dok je većina ispitanika, od kojih su svi bili u vezi, rekla kako preferiraju seks sa upaljenim svjetlima i sexy rublje, znatno više žena nego muškaraca spremno je istraživati nove stvari u krevetu.

„Žene su toliko dugo u našem društvu prikazivane kao čistunke kojima je životna zadaća ograničavati seksualni izričaj svojih partnera", rekla je Kristen Mark, voditeljica studije.

„Kao što vidite iz našeg istraživanja, tomu jednostavno nije tako", rekla je.

Pokazalo se i kako je seksualni avanturizam povezan sa seksualnim zadovoljstvom oba partnera - što su seksualno otvoreniji partneri bili jedno prema drugome, to je i veza duže trajala.

Polovica ispitanika rekla je kako su barem jednom gledali pornografiju zajedno.

Prijašnja je studija iste tvrtke pokazala kako se žene više dosađuju u vezama od muškaraca, unatoč tomu što su seksualno zadovoljenije.

Stranica je nedavno objavila i istraživanje koje je pokazalo da muškarci puno češće glume orgazam nego što se prvotno mislilo, a žene, kako idu starije, do vrhunca dolaze sve češće i orgazmi su im kvalitetniji.

Zaključno, oba se spola slažu - simultani orgazmi, iako puno rjeđi nego što bi se to reklo iz holivudskih filmova - izvrsna su stvar!

07.10.2011. 08:33:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    poker
    07.10.2011. 18:46
    ništa novog ;)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh