« Seks
objavljeno prije 12 godina
ISTRAŽIVANJE

Žene s umjetnim grudima više uživaju u životu i seksu

Istraživanje provedeno na Sveučilištu Dartmouth pokazalo je kako žene s umjetnim grudima više uživaju u seksu od onih koje nemaju umetke

Fotografija vijesti
Više o

ženski orgazam

,

plastične operacije

,

implantati za grudi

,

umjetne grudi

Unatoč tomu što ih još uvijek prati određena stigma kao nešto „neprirodno" ili svojevrsno „varanje", posebice u konzervativnijim društvima, sve je više istraživanja koja pokazuju kako umjetne grudi mogu značajno poboljšati kvalitetu života ženama koje su prije ugradnje umetaka bile nesretne njihovom veličinom ili oblikom.

Istraživanje provedeno na Sveučilištu Dartmouth pokazalo je kako žene s umjetnim grudima više uživaju u seksu od onih koje nemaju umetke, a istovremeno na raspolaganju imaju i veći broj potencijalnih partnera.

Šezdeset i jedan posto ispitanica koje su dale ugraditi umetke tvrde kako im se nakon toga značajno poboljšao seksualni život, a isto smatra i 75 posto njihovih partnera. Nimalo zaćuđujuće, 34 posto njih čak govori o „dramatičnom poboljšanju" ukupnog zadovoljstva životom.

Stručnjaci ovu pojavu objašnjavaju činjenicom da je samopouzdanje najvažniji faktor kod ženinog užitka u seksu (ali i životu), zbog čega se novostečeno samopouzdanje koje proizlazi iz boljih i ljepših grudi kod mnogih žena naprosto prenosi i u spavaću sobu.

Ipak, upozoravaju znanstvenici, kao i kod svega ostalog u životu, poznavanje prave mjere ključno je za dugoročnu sreću i zadovoljstvo.

03.06.2012. 17:45:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    meri
    04.06.2012. 10:15
    zakon su mi ova tendeciozna istrazivanja koja neko lijepo financira i onda se to podmece kao istina i svi mediji u vlasnistvu istih govnjara sire te gluposti po svijetu. a sve da bi od normalnog napravili nenormalno, a od nenormalnog normalno. pa najedamput svi vise vole dr*kanje za kompjuterom nego vodjenje ljubavi sa partnerom, pa su falš sise garancija sretnog zivota, pa gmo hrana nije stetna... ma riga mi se.
    IMAM MALE PRIRODNE SISE KOJE MOJ DRAGI OBOZAVA I JA SAM SRETNA I ZDRAVA.
    Zivjeli
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh