« Žene
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
EHHH

Žene o seksu razgovaraju s prijateljicama, a ne partnerima

Žene će se u prosjeku uvijek bolje srediti za izlazak s prijateljicama nego s partnerom, kažu nemilosrdni podaci

Cure su ipak cure
Cure su ipak cure (Arhiva)

Komunikacija je temelj dobre i kvalitetne veze, savjet je koji uobičajeno možete pročitati na portalima i u magazinima, no je li to baš tako u stvarnosti? Ako se pogledaju podaci istraživanja, ispada da je tako nešto prilično rijetka pojava.

Naime, tek 16 posto žena pokreće temu seksa s partnerom, dok je njih više nego dvostruko više, 34 posto, vrlo rado porkenuti takvu priču s prijateljicama. Ipak, to neće biti prva i glavna tema, jer prije toga kreću razgovori o porodici, kod 57 posto žena, ili o praznicima, koji su omiljena tema za 54 posto žena.

Iznenađuje li vas podatak da su muškarci tu gotovo dvostruko aktivniji? Prepričavanje seksualnog života s kolegama omiljena je zabava čak 64 posto muškaraca, koji s gotovo jednakim žarom tračaju veze drugih ljudi.

Za kraj, vjerovali ili ne, žene će se u prosjeku uvijek bolje srediti za izlazak s prijateljicama nego s partnerom, kažu nemilosrdni podaci.

Brojke su okrutne - svaka će peta žena kupiti neki novi odjevni predmet za izlazak s partnerom, dok će za izlazak "s curama" to napraviti svaka treća. 

a.


03.03.2014. 21:40:50
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh