« Žene
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
MMM

Seks i žene u zanimljivim brojkama

Koliko je žena izvodilo striptiz za svoje partnere, a koliko se upustilo u oralni seks zadnji puta kad su vodile ljubav

Striptiz je dio predigre četvrtini žena
Striptiz je dio predigre četvrtini žena (Arhiva)
Više o

seks

,

oralni seks

,

striptiz

,

zanimljivosti

,

poljupci

Znate li da žene vole dugu predigru? Znate, naravno, no koliko je to? Zadnje istraživanje pozabavilo se takvim temama i donijelo rezultate koji će mnogim muškarcima pojasniti neke stvari u krevetu.

Naime, predigra obično traje oko 15 minuta ili manje za 64 posto žena, a ukupno 45 posto ih je izjavilo da bi željelo da predigra duže traje. Najljepši dio predigre im je, za slučaj da niste znali - ljubljenje, što kaže više od trećine žena, a čak 40 posto bi željelo više ljubljena. 

Zašto je predigra toliko važna? Zato je što je nevjerojatnih 81 posto žena doživjelo orgazam upravo tijekom predigre, pa ne čude njihove želje. Možda je tome pomogao i dodatni angažman onih 24 posto sretnika kojima su ljepše polovice izvele striptiz prije seksa.

Trećina je žena priznala da koristi verbalnu predigru, bilo telefonom ili SMS porukama i e-mailovima kako bi napalile partnera i dovele ga u željeno raspoloženje. Nekad to rade tako uspješno, a i partneri su očito rječiti jer 72 posto žena često zaboravlja na predigru i odmah se baca na stvar.

02.03.2014. 21:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh