« Lifestyle
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
LIJEPE I USPJEŠNE

Žene nogometaša daju savjete o hrani i ljepoti

Metro je razgovarao s boljim polovicama nogometaša o zdravlju, ljepoti i nervozi prije utakmice

No description
No description (MWN)
Više o

ljepota

,

savjeti

,

prijenos broja

,

propovijed

,

Midnight in Paris

,

cvjetna nedjelja

,

kako urediti obrve

Nogometna groznica bliži se vrhuncu; saznajte kako razmišljaju lijepe žene nogometaša:

Sylvie Van der Vaart
Supruga Rafaela Van der Vaarta (Nizozemska)

Dijagnosticiran mi je rak dojke kad mi je sin navršio tri godine. Bolest je iz temelja promijenila moj pogled na život. Danas puno više živim život, cijenim sve što mi se događa. Vrlo sam nervozna prije utakmica mog supruga pa u panici hodam u krug po dnevnoj sobi. Pošto on ima vrlo savjestan pristup prema vježbanju i zdravoj prehrani, pokušavam ga slijediti.

Jako sam sretna što sam se oporavila od bolesti te što ponovno mogu biti aktivna. Kad se odmaram rado čitam knjige i slušam glazbu na svom iPodu. Obožavam čokoladu pa redovito treniram kako bih ostala vitka, ne pušim ali zato uživam u čaši vina. Od proizvoda za uljepšavanje uvijek koristim puder i sjajilo za usne. Prije spavanja se uvijek umijem, a spavam oko sedam sati dnevno. Vrlo sam zadovoljna sobom i sretna što mom tijelu ne trebaju veći zahvati poput botoxa ili plastičnih operacija. Ne osuđujem nikoga i smatram da svako ima slobodu donositi vlastite odluke.

Menaye Donkor
Djevojka Sulleya Muntarija (Gana)

Sulley i ja pazimo što jedemo. Ne mogu odoljeti dobro vinu, pogotovo kada smo u Italiji. Prije važnih utakmica sam vrlo nervozna, ali pokušavam ostati mirna. Smatram da sam zdrava osoba, jedem balansirano, obožavam voće i povrće, a s vremena na vrijeme si dozvolim i hamburgere. Sulley i ja ne vježbamo zajedno, ali sam vrlo aktivna i redovito treniram. Prije važnog snimanja vježbam s osobnim trenerom koji točno zna što treba napraviti da dobro izgledam. Obožavam miris cigarete i dobrog konjaka. Imam pomalo osjetljivu kožu pa pomno odabirem kozmetiku. U torbici uvijek nosim puder olovku za oči i maskaru. Mislim da niti jedna žena nije sasvim zadovoljna sa svojim tijelom pa tako ni ja. Međutim, pokušavam se usredotočiti na dobre strane i ignorirati manjkavosti. Nemam niša protiv botoxa i plastičnih operacija. Najbolje se opuštam kod kuće u svom krevetu. Obožavam spavati po deset sati, nisam jutarnji tip.

Irina Shayk
Djevojka Cristiana Ronalda (Portugal)

Živim zdravo, ne pušim i ne pijem. Povremeno si dopustim čašu crnog vina, ali dolazim iz obitelji u kojoj se nije ni pilo ni pušilo. Obožavam vrijeme provoditi vani, na suncu i u šetnji s prijateljima po New Yorku. Vježbam pet puta na tjedan - trčim, idem na satove pilatesa i boksa. Svaki dan popijem najmanje dvije litre vode i zelenog čaja, a kavu izbjegavam. Osim toga, jedem samo hranu iz organskog uzgoja. Porok mi je sladoled.

Ne šminkam se. Jednom na mjesec odlazim na tretmane lica kako bi ga očistila. Smatram da mi tijelo nije savršeno, ali to vjerojatno misle sve žene...stoga pokušavam biti disciplinirana i nekako se uspijevam natjerati u teretanu. Pokušavam spavati osam sati dnevno. Što se tiče botoxa i plastičnih operacija, smatram da sve ovisi o motivima - žrtvama teških nesreća zahvati mogu pomoći da se osjećaju bolje. Međutim, protivnik sam ekstremnih promjena na licu i tijelu jer nas upravo sitne nesavršenosti čine posebnima.

Piše: Romina McGuinness, Metro World News
30.06.2010. 09:18:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh