« Život
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
DOBRO JUTRO

Žene najviše plaču zbog muškaraca

Obitelj, posao i prijatelji najviše su krivi za vaše suze, ali usprkos svim tim suzama, zbog modernog života oči su vam suhe i iziritirane

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Deviantart)
Više o

oči

,

plakanje

,

suze

Ma žene su to znale same i oduvijek,a studije su stavile točku na i - ništa ne može rasplakati ženu kao jedan običan muškarac.

Tri od četiri žene najviše krive (muškog) partnera za prolivene suze, no odmah iza njih su očevi u sinovi.

No, čak 63 posto muškaraca misli da ih njihove žene, djevojke pa i majke mogu dovesti do suza, tvrdi studija koju je provela farmaceutska tvrtka Rohto (Dry Eye Relief).

Ispitano je oko 2,000 osoba i, osim navedenih zaključaka, pokazalo se da muškarce često znaju rasplakati i pritisak na poslu i loš tretman od strane šefa ili kolega. Obzirom da su posao, prijatelji i obitelj glavni odgovorni za plakanje, može se slobodno reći da je moderni život, bez obzira na sve suze,  općenito odgovoran za potpuno suprotan učinak, odnosno za suhoću očiju i iritiranost, tvrde iz Rohta.

Gledajući iz posebne perspektive, veći je problem taj što su oči suhe nego što se plače.

Dr. Sarah Brewer kaže da su suhe oči uobičajen problem kod ljudi koji dugo rade za računalima ili u suhim klimatiziranim prostorijama, koriste kontracepciju ili pak imaju određene medicinske probleme.

20.01.2010. 10:17:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh