« Žene
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
HE HE

Žene muškarcima trebaju prešutjeti ove stvari

Osim ako stvarno niste imali patetičnu vezu s likom koji je imao najmanjeg na svijetu ... izostavite bilo kakve detalje prošlih veza.

Ne treba baš sve govoriti
Ne treba baš sve govoriti (Dreamstime)
Više o

žene

,

muškarci

,

prešućivanje

,

tajne

Ženama je bolje neke stvare ostaviti neizrečenim, prešutjeti ili kako god to želite zvati - uglavnom, napraviti da njihovi partneri ne znaju te informacije jer su muškarci prilično sujetna i osjetljiva bića koje vole stvarati svoje teorije zavjere.

Stoga, o seksu s bivšim nemate što razgovarati, jer trenutni partner očekuje da je upravo on najbolji kojeg ste ikad imali. U svakom pogledu, naravno. Osim ako stvarno niste imali patetičnu vezu s likom koji je imao najmanjeg na svijetu ... izostavite bilo kakve detalje prošlih veza.

Prijatelji koje imate sumnjivi su u startu, a oni u koje ste nekad bili zaljubljeni još i više, stoga svom dragom sigurno ne trebate reći ništa o tome. Naravno, bilo bi pristojno da niste i dalje tajno zaljubljeni u njega i sanjarite o padu u njegov zagrljaj ....

Zadnja stvar koju muškarci stvarno ne trebaju, a i ne žele znati, o vama je vaša cjelokupna procedura uljepšavanja. Naime, kad bi je znali, vjerojatno bi se pitali hodaju li sa ženom s ove ili neke druge planete.

15.02.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh