« Žene
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
AHA!

Muškarci će ove stvari sakriti pred ženama - uvijek

Muškarci vole svoje male tajne možda čak i više nego žene svoje, tako da je teško očekivati da će ovakve stvari dijeliti s partnericom

Neke stvari jednostavno ne govore
Neke stvari jednostavno ne govore (Shutterstock)
Više o

izlasci

,

Facebook

,

muškarci

,

Twitter

,

tajne

Muškarci su prilično tajnoviti oko nekih sitnica u svom životu, a ženama je bolje da to tako i ostave, zapravo. Naime, kad bi znale da su gotovo sve njihove sumnje o ponašanju njihovih muškaraca istinite, možda bi ipak bile malo manje oduševljene svojim dragim.

Tako žene mogu biti sigurne da ih muškarci uhode na njihovim profilima na društvenim mrežama, i to na sve moguće domišljate načine. Dobro, da gledaju druge žene ne trebaju niti priznavati, teško da će neka žena misliti drugačije, i da, gledaju porniće, što je također jednako rašireno razumijevanje.

Ono što vam nikad neće priznati, a vi biste trebali znati jest činjenica da, unatoč svom prigovaranju, oni obožavaju kad vi s curama izađete van - jer onda mogu raditi što hoće u miru svog doma i osjećati se sjajno. Priuštite im to povremeno, ljekovito je.

Za kraj, muškarci vole ozbiljne razgovore, ali samo ako su malo ležernije postavljeni jer im inače stvaraju pritisak. No, o braku, djeci, stanovima i kreditima vole razgovarati kad se osjećaju sigurno.

15.02.2015. 21:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh