« Seks
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
MMM

Žene mogu naučiti uživati u seksu od muškaraca

Žene su često opterećene pretjeranim analizama tijekom seksa pa ne uživaju kao muškarci

Samo bez razmišljanja, molim :)
Samo bez razmišljanja, molim :) (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

razmišljanje

,

razlike

Fama o tome kako je muškarcima jedino seks na pameti, a ženama sve drugo osim toga već se odavno rasplinula poput oblaka, no i dalje postoje neke razlike koje su vidljive. Naime, istraživanja su pokazala da žene često ne uživaju do kraja jer previše analiziraju, za razliku od muškaraca. 

Kako se riješiti tih problema u glavi? Prilično jednostavno, zapravo. Krenimo od početka ... Muškarci se za seks ne pripremaju, dok će žene uvijek pronaći neki razlog za odlazak u kupaonicu, bilo to nedovoljno dobro depliran dio tijela ili lagano ishlapjeli dezodorans. Poruka ženama: zaboravite na to i prepustite se.

Nije uvijek nužno biti seksi po svojim kriterijima da bi se napalio muškarac, tajna je koja je ženama nedokučiva. Zašto se partner napalio kao lud na golo bedro koje je izvirilo iz kućne haljine kao da stojite pred njim u seksi donjem rublju? Zato što mu je tako došlo ... i opet, zaboravite na analizu i prepustite se uživanju.

Zadnja stvar koju žene trebaju naučiti od muškaraca je razmišljanje tijekom seksa. Nema ga. Apsolutno ne postoji. Nema razmišljanja o uređenosti intimnog dijela, duljini dlaka na nogama, celulitu i sličnim stvarima. Ništa od toga nije važno u tim trenucima, osim potpune posvećenosti zbivanjima u krevetu. Pokušajte jednom bez razmišljanja, svidjet će vam se.

26.05.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh