« Seks
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
PROBA

Zašto je potreban seks prije braka

Bez seksa prije braka partneri će ostati uskraćeni za mogućnost boljeg upoznavanja

Seks prije braka omogućava bolje upoznavanje
Seks prije braka omogućava bolje upoznavanje (Arhiva)
Više o

seks

,

prvi seks

,

najbolji seks

,

seks prije braka

Seks prije braka davno je prestao biti tabu tema prije gotovo pedeset godina, no i dan danas se ponekad izvlače argumenti za i protiv. Argumenti protiv su uglavnom religiozne prirode, koje ćemo ovaj put staviti na stranu i koncentrirati se na argumente za.

Dakle, dvoje ljudi koji stupaju u brak trebali bi se što bolje poznavati kako bi bili sigurni da si odgovaraju i da stvarno ima smisla oženiti se. Kako je dobar seks jedan od temelja svakog dobrog braka, argumenti za seks prije braka sami naviru.

Za početak, ako nema seksa prije braka, nema ni upoznavanja seksualnih želja i snova partnera, što se vrlo lako može pokazati problemom već nakon par tjedana braka, primjerice, ako nema seksualne kemije koju možete osjetiti jedino u krevetu.

Možete se vi slagati, završavati jedno drugom rečenice i osjećati neko zajedničko uzbuđenje dok se ljubite i mazite, ali dok se niste upoznali pod plahtama i osjetili ima li među vama prave kemije ili ne, ne znate zapravo ništa o partneru.

Nije rijetka pojava da se parovi već nakon par mjeseci obrate terapeutima za savjet zato što i jedan i drugi misle da je partner sebičan u krevetu i da misli samo na svoj užitak. Nije ni čudo, niste do sada probali pa ne znate ...

Uz sve ovo, moguće je da vaš partner ima nekih problema koje jednostavno nije ni stigao uočiti prije seksa u braku, kao što su impotencija ili preuranjena ejakulacija kod muškaraca i moguća alergija na spermu kod žena.

Navedeni problemi redovito stoje na zahtjevima za razvod braka, lijepo umotani u neki pristojni celofan različitih karaktera i nekompatibilnosti, no jedino seksom prije praga saznat ćete za njih.

27.05.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh