« Seks
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
OLALA

Žene koje muškarci žele u krevetu

Velik broj muškaraca rado bi u svom krevetu ugostio dominantnu ženu koja će ga baciti na krevet, strgnuti mu odjeću i krenuti u akciju, preuzimajući potpuno inicijativu

Zavodljiva je žena uvijek poželjna partnerica
Zavodljiva je žena uvijek poželjna partnerica (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

tip žene

,

dominantna žena

Muškarcima se predbacuje da bi u krevetu rado vidjeli bilo što, samo da je žensko, no cijeli niz istraživanja pokazuje da su pripadnci jačeg spola zapravo prilično izbirljivi, a uz to imaju i dosta fantazija koje bi željeli ispuniti.

Tako bi velik broj muškaraca rado u svom krevetu ugostio dominantnu ženu koja će ga baciti na krevet, strgnuti mu odjeću i krenuti u akciju, preuzimajući potpuno inicijativu. To je jedna od najčešćih muških maštarija, tek toliko da znate da niste jedini.

>> Muške fantazije kad masturbiraju >>

Jednako omiljena je i spontana žena koja će započeti predigru bez obzira na to gdje se nalazili - pred televizorom, u gostima, na koncertu ... Takvo ponašanje neopisivo uzbuđuje muškarce, definitivno.

No, i zavodljiva žena ima svojih poklonika, preciznije, puno njih. Zavodljivi plesni pokreti uz naziranje nekog finog donjeg rublja baca većinu muškaraca u trans, kao i žene koje su u krevetu neobuzdane i glasne, pa bez srama pokazuju koliko im je dobro.

>> Najčešće maštarije tijekom seksa >>

Sve u svemu, možda je ona prva rečenica ipak točna ...

18.01.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh