« Žene
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
ZNATE LI?

Žene kod muškaraca najviše vole ...

Žene ne gledaju samo kako muškarac izgleda i koliko zarađuje, već uz to obaćaju pažnju i na još par stvari

Stav i odijevanje su jako važni
Stav i odijevanje su jako važni (Arhiva)
Više o

higijena

,

žene

,

prijatelji

,

muškarci

,

odijevanje

,

stav

Ljepota i novčanik nisu jedini kriteriji koji ženama služe za procjenu muškaraca, tvrde stručnjaci, jer im je ispred svega toga, vjerovali ili ne - mozak. Kad se uvjere da je način razmišljanja odgovarajući, kreću u daljnje skeniranje ...

Tako je vrlo visoko na listi stvari koje žene vole na muškarcima način odijevanja. Nije nužno da se radi o odjeći s markicama, naprotiv, ali ako ne znate kombinirati boje odjevnih predmeta ili nosite majice sa stupidnim natpisima, teško da će vas i jedna uzeti u razmatranje.

>> Pet tipova muškaraca koji odbijaju žene >>

Vrlo veliku pozornost žene obraćaju na male znakove koji govore o tome kako muškarac održava higijenu. Zubi, nokti i kosa jednostavni su pokazatelji koji će ženama dati do znanja kako će se muškarac brinuti o njima.

>> Alfa žene biraju beta muškarce >>

Uz to, važni su i njegovi prijatelji. Žene znaju da su muškarci u stanju lagati kako bi izašli s ekipom, pa voli znati što u takvim situacijama može očekivati. Ne svidi li joj se vaše društvo, i vaše šanse drastično opadaju. 

Na kraju, ali ne i najmanje važno, je stav koji imate u životu. Sramežljivi ili bučni nisu na cijeni, samouvjerenost s pokrićem itekako jest

05.07.2014. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh