« Žene
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
FAVORITI

Žene ipak padaju na dobre muškarce

Iako vole da neke stvari na muškarcu podsjećaju na zločeste dečke, ženama su favoriti ipak dobri momci

Dobri momci imaju prolaz kod žena
Dobri momci imaju prolaz kod žena (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

muškarci

,

zločesti dečki

,

dobri momci

Pitanje koje si muškarci stalno postavljaju, što se ženama sviđa na muškima, ima i neke neuobičajene odgovore koje ne bismo očekivali. Za muškarce znamo da vole žele meke kože, savršenog tijela, duge kose i vitke linije, kod žena su favoriti malo drugačije složeni.

Fiziči izgled je važan, ma koliko mi šutjeli o tome, pa tako žene vole muškarce koji imaju skladno tijelo i indeks tjelesne mase 20.85, pokazala su istraživanja. Znanstvenici vjeruju da se radi o podsvjesnoj želji za zdravim i plodnim muškarcem, no i mali trbuščić nije problem jer žene vole snažnije muškarce.

Noge su također važne, ali na potpuno obrnut način nego kod muškaraca. Naime, žene vole kraće i mišićave noge, pa to na neki način može objasniti fascinaciju nogometašima. 

Muškarac mora barem malo podsjećati na zločestog dečka, koji je uvijek neka potisnuta fantazija, a to će najbolje napraviti poneki ožiljak na licu, leđima ili grudima. Ožiljci su simbol muške snage i opasnosti, a to žene vole.

Ipak, na kraju, glavni su favoriti žena dobri momci. Pristojnost, požrtvovost, nesebičnost i osjećajnost karakteristike su muškarca koje su žene u istraživanju opisale kao idealnog, pa razmislite malo o svemu što piše i prilagodite se ženskim fantazijama.

15.10.2012. 08:35:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    alojzije vicic
    15.10.2012. 21:00
    ovo je pisao netko s iq ispod 80
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh