« Seks
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
AJOJ

Žene glume orgazam zato što ...

Više od četvrtine žena odglumilo je vrhunac da bi što prije završio seks, jer je bio ili potpuno dosadan ili iscrpljujuć - muškarci bi se trebali zamisliti nad tom činjenicom

Je li to bilo pravo ili ...?
Je li to bilo pravo ili ...? (Arhiva)
Više o

žene

,

orgazam

,

glumljeni orgazam

Glumljeni orgazam nije ništa novo, štoviše, više je istraživanja pokazalo da je čak dvije trećine žena barem jednom u životu to i napravilo, tako da nas ta informacija više ne može ni iznenaditi.

Ono što jest zanimljivo u cijeloj priči su razlozi, a zbog njih bi se muškarci trebali prilično zabrinuti. Naime, gotovo tri četvrtine žena lažiralo je orgazam iz najjednostavnijeg mogućeg razloga - muškarci se nisu ni najmanje potrudili da ih dovedu do vrhunca.

Više od četvrtine žena odglumilo je vrhunac da bi što prije završio seks, jer je bio ili potpuno dosadan ili iscrpljujuć, a tek jedan posto više to radi kako bi svom muškarcu dodatno podiglo samopouzdanje.

Jedan jedini razlog nema izravne veze s muškarcem i njegovom izvedbom, a to je činjenica da se žena ne osjeća ugodno u svom tijelu i misli da nije seksi, što je slučaj s manje od trećine ispitanica koje glume orgazme.

Dečki, niste se baš iskazali ...

27.03.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh