« Seks
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
STVARNO?

Žene, brak i učestalost seksa

kako nam strast i potreba za seksom opadaju što ga imamo i manje, ispada da su i brojke u članku zapravo dobre

Koliko seksa imaju žene u braku
Koliko seksa imaju žene u braku (Shutterstock)
Više o

žene

,

brak

,

seks

Žene su te kojima se obično prigovara da im seks nije često na pameti, pa nije loše pogledati brojke koje su donijela istraživanja o seksualnom životu udanih žena. Unatoč svom trudu znanstvenika, najčešće ispada da se ne radi o mitu i pogrešnim optužbama, već o činjenicama. 

Tek toliko da znate - skoro polovica anketiranih izjavila je da se seksa jednom tjedno, a skoro 10 posto ispitanica reklo je da do seksa dođu tek - jednom mjesečno.

Vjerojatno će vas zanimati i ovo- žene se nisu bunile na te količine seksa, štoviše, smatrale su ih primjerenim, što i ne čudi jer uz brojne životne obveze i probleme, djecu i posao vrlo je teško sačuvati savršen odnos s partnerom, prepun emocij i strasti. 

Naravno, ne čudi stoga da seks postaje predvidljiv, rutinski i dosadan, a kako nam strast i potreba za seksom opadaju što ga imamo i manje, ispada da su i ove brojke zapravo dobre.

Kako onda do više seksa, pitaju se muškarci? Jednostavno - oslobodite dragu viška obaveza i seksa će najednom biti kao u priči.

20.07.2017. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh