« Žene
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
SUROVA ISTINA

Ženama su od muškaraca ipak draži mobiteli

Nedavno istraživanje kako djevojke više pamte trenutak kada su dobile prve štikle od prvog poljupca poljuljalo je samopouzdanje mnogih muškaraca, a ovo najnovije ne pomaže puno

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Deviant art)
Više o

žene

,

muškarci

,

mobitel

Anketa provedena na 4000 žena pokazala je da bi mnoge bile potresene gubitkom svojeg mobitela, dok je dobar dio njih priznao kako bi mogle normalno živjeti bez muškarca

Na prvoj poziciji liste najvažnijih stvari ili osoba nalazi se majka, zatim slijede fotografije, pa najbolji prijatelji. Istraživanje je provela britanska internet stranica Borro.com, specijalizirana za zajmove, a prema njemu muškarci zauzimaju petu poziciju. Svaka peta ispitanica u slučaju nužde založila bi svoje dragocjene stvari, dok je većina priznala da bi čak i ostavile dečka ili muža za veću količinu novca u slučaju potrebe. 

Paul Aitken, direktor Borro.com objašnjava: "Rezultati sigurno ukazuju na neke iznenađujuće činjenice, poput one da muškarci dolaze ispod fotografija i mobitela. Razumljivo je zašto je majka na prvoj poziciji - podrška je i najbolji prijatelj svakoj djevojci. Fotografije sadržavaju neke bitne uspomene dok mobitel povezuje ženu i uvijek je uz nju."

Istraživanje je također otkrilo da prosječna žena godišnje potroši pozamašnu svotu novca na stvari poput kozmetike i nakita kako bi si podigla raspoloženje. Aitken dodaje: "Dijamantni prstenovi predstavljaju 70 posto pozajmica koje dajemo ženama, stoga ne iznenađuje što su pri samom vrhu ljestvice zajedno s majkama i muškarcima, koji imaju visoku emocionalnu vrijednost, ali nikakvu materijalnu."

29.12.2009. 18:05:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh