« Svijet
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
DA NE POVJERUJEŠ...

Žena traži 900 trilijuna dolara od New Yorka jer joj je grad oduzeo djecu

Jedna Amerikanka tuži New York jer smatra da su joj gradske vlasti nezakonito oduzele skrbništvo nad djecom i pritom potražuje vrtoglavih 900 trilijuna dolara odštete

Fotografija vijesti
Više o

SAD

,

tužba

,

skrbništvo nad djecom

,

amerikanka

,

socijalna služba

,

astronomska odšteta

Fausat Ogunbayo, 46-godišnja stanovnica New Yorka, tuži grad jer smatra da ju je socijalna služba bezrazložno proglasila mentalno nestabilnom i zbog toga joj oduzela skrbništvo nad dvojicom sinova, a za odštetu traži 900 trilijuna dolara. Znači, on traži 900 i iza toga 18 nula dolara, piše Huffington Post.

Amerikanka zastupa samu sebe na sudu, a kao argument zašto traži toliki astronomski iznos koji debelo nadmašuje vanjski dug SAD-a Fausat Ogunbayo navodi da osim što su joj povrijeđena osnovna ljudska prava tri godine je prolazila kroz stravu i užas, izgubila je dragocjeno vrijeme, nanesene su joj teške ozlijede i snašle su je znatne gospodarske teškoće.

Socijalna služba joj je oduzrla skrbništvo nad djecom nakon nekoliko incidenata među kojima je njen zahtjev za hospitalizacijom djece jer joj se činilo kako im koža postaje sve tamnija zbog radijacije. Također, jednom je prilikom upozorila učitelje u školi da njenu djecu proganjaju agenti FBI-a.

Dok grad New York i dalje tvrdi da Fausat Ogunbayo pati od halucinacija te da je zanemarivala svoje sinove, Amerikanka je dobila parnicu na drugom sudu koji je svoju odluku obrazložio kako njena djeca nisu bila u neposrednoj opasnosti dok su bila pod njenom skrbi.

09.02.2012. 16:52:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh