« Seks
objavljeno prije 10 godina
MA DAJ?

Želite više seksa? Stavite TV u sobu!

Vjerovali ili ne, TV u spavaćoj sobi znatno utječe na količinu seksa, jer se oni koji su ga tamo postavili seksaju dvostruko češće od ostalih

Vjerovali ili ne, televizor zbližava
Vjerovali ili ne, televizor zbližava (Shutterstock)
Više o

seks

,

više seksa

,

TV u spavaćoj sobi

,

zbližavanje

Količina seksa uvijek je diskutabilna stvar, a obično se ispriječe mnoge okolnosti koje utječu na smanjivanje ionako skromnog prosjeka. Do sada se vjerovalo da je televizor u spavaćoj sobi recept za propast seksualnog života, no, ne lezi vraže - situacija je upravo obrnuta.

Prilično veliko istraživanje koje je provela jedna britanska tvrtka pokazalo je da parovi koji imaju TV u spavaćoj sobi imaju seks dvostruko češće od onih koji su ovu napravu ostavili u udobnosti dnevne sobe.

>> Kako vam dom ubija seksualni život >>

Gotovo dvije trećine ispitanika ustvrdilo je da im je televizor u spavaćoj sobi znatno poboljšao seks i više ih zbližio nego kad ga nisu imali. Trećina njih zajedno gleda erotske filmove u kojima traže inspiraciju, dok je drugima upravo dosadan program najbolji afrodizijak 

Naravno, cijela priča ima i svoju čudnu stranu, jer je čak polovica ljudi tijekom seksa gledala TV, prilično zahvalna što ne mora propustiti omiljenu seriju.

>> Kako televizijske serije utječu na seksualni život >>

Brojke su, s druge strane, prilično jasne - gotovo tri četvrtine ispitanika ima televizor u spavaćoj sobi, dok najveći dio onih koji ga nemaju priželjkuje da ga imaju, no 48 posto kaže da im partner to ne dozvoljava.

No, kad im se pokažu ovi podaci, teško da će itko naći argument protiv televizora u spavaćoj sobi ...

05.06.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh