« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina
WS11

Želite li postati uspješan web dizajner?

Nove trendove u web dizajnu i web developmentu predstavit će uspješni zaposlenici i direktori tvrtki

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (WS11)
Više o

Web Strategija

,

web dizajner

,

WS11

Upišite sintagmu "web dizajn" u tražilicu i izbacit će 3, 270 000 rezultata. Zatim upišite rečenicu "najposjećenije web stranice u Hrvatskoj" i izbacit će Vam manje od 500 000 rezultata. Broj web stranica u Hrvatskoj raste svakim danom, kao i broj tvrtki te pojedinaca koji se žele okušati u ovom poslu. Što razlikuje posjećene od zaboravljenih web stranica? Uspješne tvrtke/pojedince u web dizajn branši od onih na rubu opstanka? Jedinstvena regionalna konferencija Web::Strategija 1011 - Frontend naš svagdašnji, koja se održava 16. - 17. 6. 2011. u Zagrebu, odgovorit će na ta pitanja.

Predavanja koja će se održati prvog dana (četvrtak) u Hypo centru obuhvaćaju mnoštvo informacija koje će zadovoljiti znatiželju onih koji tek kreću u posao, ali i onih koji se njime bave već duže vrijeme. Nove trendove u web dizajnu i web developmentu predstavit će uspješni zaposlenici i direktori tvrtki koje se već godinama potvrđuju na regionalnom, ali i međunardnom tržištu. Bilo da ste već zaposleni, imate vlastitu tvrtku za web dizajn i development ili ste na samom kraju studija i želite se što prije zaposliti, idealan je trenutak da se uključite u web dizajnersku zajednicu koja će se okupiti na konferenciji i tako upoznajte svoje buduće kolege, ali i moguće poslodavce.

Za drugi dan konferencije (petak) u organizaciji Web::Edukacije pripremljene su dvije edukativne radionice koje će se održati u VMD zgradi  -  Ethical Hacking i SCRUM method. "Kako se napokon i u hrvatskim tvrtkama počinju koristiti agilne metode razvoja softvera, kao što je SCRUM, pripremili smo seminar na kojem možete naučiti osnove SCRUM-a i kako ga primijeniti. Ako ste imali prilike sami postavljati poslužitelje weba, baze ili nešto slično, sigurno ste se susreli s time da je netko provalio u Vaš sustav i nanio Vama i Vašim klijentima štetu. Na radionici Ethical Hacking možete saznati kako provjeriti sigurnost Vašeg sustava i kako ga zaštititi korištenjem etičkog hakiranja." - izjavila je Sandra Kušek, voditeljica Web::Edukacije.

03.06.2011. 07:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh