« Nogomet
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
ULAZNICE USKORO U PRODAJI

Želite gledati Barcelonu na Poljudu? Pripremite između 300 i 2.500 kuna

"Sretni smo što što na Poljud dovodimo Barcelonu, apsolutni megahit i vjerojatno najbolju nogometnu momčad svih vremena", kazao je pavle Cicarelli

Igrači Barcelone
Igrači Barcelone (Getty Images)
Više o

Split

,

Poljud

,

Barcelona Hajduk ulaznice

Cijene ulaznica za najočekivaniju utakmicu godine, između Hajduka i Barcelone, kretat će se od 300 do 2.500 kuna. Europski prvaci igrat će protiv Hajduka prijateljsku utakmicu 23. srpnja ove godine na Poljudu, a njome će biti obilježena 100. godišnjica spltskog kluba, piše Hina.

"Sretni smo što što na Poljud dovodimo Barcelonu, apsolutni megahit i vjerojatno najbolju nogometnu momčad svih vremena i učinit će mo sve da ovaj spektakl bude na europskoj razini", rekao je na današnjoj konferenciji za novinare član Uprave Hajduka Pavle Cicarelli.

On je najavio kako će se od 6. lipnja do 12. srpnja ove godine za tu utakmicu prodavati pojedinačne ulaznice, a nakon 12. srpnja pojedinačne ulaznice bit će nešto skuplje.

Pojedinačne ulaznice za utakmicu Hajduk - Barcelona koštat će: 300 kn (tribina Sjever), 400 kn (tribina Jug), 550 kn (tribina Istok - osim sektora P i R), 650 kn (tribina Istok - sektor P i R), 750 kn (tribina Zapad - osim sektora D i E), 850 kn (tribina Zapad - sektor D i E), 2.500 kn (VIP B).

Od 13. do 23. srpnja ulaznice za utakmicu protiv Barce moći se nabaviti u sklopu pretplatničkog paketa za iduću sezonu Hrvatske nogometne lige. Po Cicarellievim riječima pretplatničke sezonske ulaznice za iduću sezonu bit će skuplje od 200 do 400 kuna ako se navijači pri kupovini odluče i za utakmicu protiv Barcelone.

Godišnje ulaznice koje uključuju i susret protiv Barce stajat će: 500 kn (tribina Sjever), 600 kn (tribina Jug), 850 kn tribina Istok - osim sektora P i R), 950 kn (tribina Istok - sektor P i R), 1.200 kn (tribina Zapad - osim sektora D i E), 1.400 kn (tribina Zapad - sektor D i E), 4.200 kn (VIP B).

Cicarelli je pojasnio kako će gledateljima koji se odluče za godišnju pretplatu plus utakmica protiv Barcelone biti omogućeno da sa tom pretplatom gledaju i sve domaće kup utakmice Hajduka na Poljudu, te utakmicu 3. pretkola Europske lige također na Poljudu. Budući da Hajduk nije nositelj, u 3. pretkolu potencijalni protivnici uključuju velike klubove kao što Atletico Madrid, Palermo i Crvena zvezda, dodao je Cicarelli.

01.06.2011. 14:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh