« Nogomet
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
AMBICIJE

Hiddink bi radije bio klupski trener nego izbornik

Aktualni izbornik turske reprezentacije želi paralelno preuzeti odgovornost u nekom klubu

Hiddink
Hiddink (Getty Images)
Više o

turska reprezentacija

,

Guus Hiddink

Turski nogometni izbornik, cijenjeni nizozmski stručnjak Guus Hiddink (65) u razgovoru je za turski dnevni list Haberturk izjavio kako bi radije radio kako trener u nekom klubu, a ne kao izbornik, te tako još više ojačao glasine o svom mogućem preuzimanju klupe Chelseaja koji je na kraju sezone otpustio Carla Ancelottija.

Hiddink je ostavio otvorenu mogućnost da ostane turski izbornik, ali i da istovremeno preuzme treniranje nekog kluba.

"Osjećam da imam dovoljno energije za dva posla, trenera u klubu i izbornika reprezentacije. To je uloga koja mi više odgovara jer se radi o svakodnevnom poslu. Moram raditi više no što je to sada slučaj. Ranije u karijeri sam istodobno vodio PSV i reprezentaciju Australije, te Chelsea i reprezentaciju Rusije i tada sam bio zadovoljan. Vidjet ćemo što će biti sada kada sam turski izbornik", izjavio je Hiddink.

Hiddink je prije dvije sezone pet mjeseci uspješno vodio Chelsea, a u razgovoru za Haberturk je rekao kako za sada nije dobio još niti jednu službenu ponudu.

"Za sada nemam nikakvu službenu ponudu, ali ništa ne garantiram. Još nisam obavijestio predsjednika Tutrskog saveza o svojim namjerama. No, radi se o inteligentnoj osobi i siguran sam da prati pisanje svjetskih medija", dodao je Hiddink.

31.05.2011. 22:08:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh