« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
STANJE NA PROMETNICAMA

Zbog vlažnih i skliskih kolnika moguća je poledica

U većem dijelu Hrvatske kolnici su vlažni ili mokri stoga je moguća poledica, a ako idete na put izbjegavajte prometnice koje su blokirali prosvjednici

Fotografija vijesti
Više o

HAK

,

stanje na cestama

,

snijeg i poledica

,

mokri kolnici

Zbog prosvjeda mljekara u Zagrebu, prekinut je promet na Slavonskoj aveniji kod križanja sa Čavićevom ulicom u smjeru zapada, javlja HAK.

Za sve koji iz smjera istoka (Ivanje Reke i Sesveta) kreću prema zapadu, policija preusmjerava promet Čulinečkom i dalje prema Novoj Branimirovoj.

Zbog pojačanog prometa iz smjera istoka vozi se otežano pa vozače molimo da poštuju privremenu prometnu signalizaciju, upute prometne policije i da odaberu alternativne pravce (zagrebačka obilaznica A3).

Također zbog prosvjeda na državnoj cesti D43 u Bjelovaru, vozi se usporeno jednim trakom. 

Na većini cesta u zemlji vozi se po vlažnim i skliskim kolnicima, a zbog niskih je temperatura moguća poledica, osobito na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima. 

Za sav promet zatvorene su državne ceste:
- D425 Čeveljuša-Karamatići i
- D506 Dobroselo-Mazin.

Samo za osobna vozila otvorena je ŽC5169 Bjelopolje-Donji Lapac.

Zimski su uvjeti na pojedinim državnim cestama u Lici, Gorskom kotaru, središnjoj Hrvatskoj i Dalmaciji, a to znači da je zabranjen promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu.

17.02.2012. 08:15:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh