« Žene
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
STRAH ILI OBZIRNOST?

Zbog muške neiskrenosti žene bacaju milijarde u vjetar

Žene godišnje troše milijarde na odjeću koja im ne stoji dobro i koju nikada neće obući, a sve zbog muške neiskrenosti

Fotografija vijesti
Više o

šoping

,

muškarci i žene

,

žene kupovina

,

laž

,

ženska odjeća

,

iskrenost

,

neistina

Kada bi muškarci bili iskreniji, odnosno hrabriji u trenutku kada ih partnerica pita „izgleda li mi u ovome stražnjica veliko?" ženama bi godišnje uštedjeli oko dvije milijarde funti koje bacaju na odjeću koja im uopće ne stoji dobro i neće ju nikada nositi.

Istraživanje u Britaniji pokazalo je da neki muškarci nisu iskreni iz pukog straha da će im se istina kasnije obiti o glavu, dok 70 posto momaka poseže za lažima kako ne bi povrijedili osjećaje svojim djevojkama ili suprugama. Oko 25 posto muškaraca laže iz sebičnog, ali praktičnog razloga - da što prije okončaju šoping.

"Pitanje 'izgleda li mi u ovome stražnjica veliko?' može biti vrlo škakljivo za muškarce, pogotovo ako im se postavi u gužvi ispred kabina za presvlačenje", kaže Julie Donnelly, glasnogovornica Internet stranice Very koja je provela istraživanje.

No, bez obzira na razloge zašto muškarci iskrivljavaju istinu i posežu za lažima, anketa je pokazala da većina žena, njih 82 posto, želi čuti iskreno mišljenje prije nego što dođu na blagajnu.

04.04.2013. 18:13:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh