« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
OBNOVLJENI MAKSIMIR

Završno ušminkavanje pred utakmicu Dinama i Neftchija

Na stadionu je napravljeno mnogo posla kako bi zadovoljio stroge Uefine propise, a iz Dinama se nadaju da će biti potpuno spreman do srijede, kada se igra prva utakmica

Novo lice maksimirskog zdanja
Novo lice maksimirskog zdanja (gnkdinamo.hr)
Više o

NK Dinamo

,

maksimirski stadion

,

kvalifikacije Liga prvaka

,

Neftchi

Radovi proljepšavanja maksimirskog ružnog pačeta ubrzano se privode kraju kako bi do srijede sve bilo spremno za otvorenje nove sezone pokušaja proboja u Ligu prvaka.

Iako bi se maksimirsko zdanje teško moglo nazvati labudom, oronuloj građevini ipak je napravljen poprilično uspješan facelifting koji bi trebao zadovoljiti službenike iz Nyona, ali i privoliti navijače da u ovoj sezoni dođu na Maksimir u što većem broju.

Svi oni koji kupe ulaznicu na blagajnama koje su otvorene danas od 9 sati, moći će uživati u novim sjedalicama, vrhunskom travnjaku i potpuno obnovljenom sanitarnim čvorovima. Također, i klupe za rezervne igrače dobile su nova, luksuzna sjedala, a obnovljen je i tunel te prostorije po južom tribinom.

Inače, prvu će utakmicu drugog pretkola Lige prvaka suditi 33-godišnji Estonac Hannes Kaasik, koji je do sada sudio 2006. utakmicu pretkola između Valur Reyja i BATE Borisova, te 2009. utakmicu gruzijskog WIT-a i Maribora. Isto je tako sudio i u šest utakmica Europske lige, te još pet u kvalifikacijama za isto natjecanje.

Vodstvo i igrači azerbajdžanskog prvaka ne strahuju od gostovanja u Maksimiru, iako priznaju da su Modri veliki favorit.

Vrijedi napomenuti kako je Neftchi posljednji put igrao u kvalifikacijama Lige prvaka prije 5 godina, kada je izbačen u drugom kolu od belgijskog Anderlechta. Transfermarkt procjenjuje vrijednost momčadi na nešto manje od 7 milijuna eura, što je višestruko manje od 45 milijuna eura, koliko vrijedi Dinamo.

11.07.2011. 12:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh