« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
SVRATITE

Završni tjedan klasike i jazza na Cvjetnom

Program počinje u petak sa jazz ritmovima jer će se u 18.30 sati održati promocija novog nosača zvuka muzičara Borne Šercara „Jazziana Croatica big band"

Ne propustite zadnji vikend
Ne propustite zadnji vikend (Arhiva)
Više o

program

,

Klasika i jazz na Cvjetnom

I ovoga tjedna moći ćete se zabavljati uz vrhunske glazbene programe projekta Klasika i jazz na Cvjetnom kojeg organizira Hrvatska glazbena mladež u suradnji sa Koncertnom direkcijom, Turističkom zajednicom grada Zagreba i Gradskim uredom za kulturu.

Program počinje u petak sa jazz ritmovima jer će se u 18.30 sati održati promocija novog nosača zvuka muzičara Borne Šercara „Jazziana Croatica big band", diskografske kuće Aquarius records, a od 19.30 sati nastupa Joe Pandur trio. Subota, završni dan ovog zanimljivog projekta prilagođena je svim uzrastima.

S programom će se započeti u 12 sati, kada u čarobnu kuglu na Cvjetnom dolazi Story Telling Labaratorij zabave- studio za igru, zabavu i smijeh namijenjen za one najmlađe. Od 13 sati djecu i mlade zabavljati će članovi Udruge Musicus.

U popodnevnim satima nastupiti će Col Legno, novoosnovani ansambl studenata Muzičke akademije u Zagrebu, a orkestar im se sastoji od gudačkih instrumenata te udaraljki.

Vrhunac subotnje večeri biti će Svečani bal pod zvjezdanim nebom Cvjetnog trga od 18.30 sati koji će voditi Mila Elegović, a poneki plesni trik pokazati će vam poznati baletan Dinko Bogdanić. Svi vi koji ste ljubitelji plesa i glazbe dođite na zagrebačku špicu, zabava je zagarantirana.  

18.12.2014. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh