« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
BOŽIĆNO

Popularna dubrovačka grupa Silente prvi put u Rijeci

Dubrovačka glazbena atrakcija i dobitnici ovogodišnjeg Porina za najboljeg novog izvođača, grupa Silente prvi put dolazi u Rijeku gdje će u Stereo Clubu održati koncert na sam Božić, 25. prosinca

Silente u Rijeci
Silente u Rijeci (Arhiva)
Više o

Silente

,

božićni koncert

Silente se pojavljuje na sceni početkom 2013. godine i odmah s prvim singlom i videospotom 'Terca na tišinu' osvaja publiku i radijski eter, a Institut hrvatske glazbe dodijeljuje im posebnu nagradu "Najviši ulaz novog izvođača u HR TOP 40". Nedugo zatim osvajaju nagradu za najboljeg novog izvođača u emisiji Music Pub na HRA2, a bili su nominirani i za Večernjakovu ružu. Krajem listopada prošle godine izdali su album prvijenac 'Lovac na čudesa' s kojim su osvojili i publiku i kritiku.

Ono što je uslijedilo su prepuni koncerti po Hrvatskoj, a ove godine Silente osvaja i Porina u kategoriji novi izvođač godine. Prije par dana su izdali i novi singl 'Čudna ili čudesna' koji bilježi sve veći uspjeh u radijskom eteru te za koji upravo završavaju i videospot koji bi trebao izaći krajem godine.

Silente je publici poznat po odličnim nastupima uživo i vrućoj atmosferi na svojim koncertima, a na božićnoj turneji, u sklopu koje će nastupiti i u Rijeci, izvesti će najveće hitove poput 'Terca na tišinu', 'Još jednom', 'Molim te, zapiši', 'Čudna ili čudesna' te mnoge druge autorske skladbe braće Karamehmedović.

Koncert će se održati u Stereo Clubu u organizaciji agencije Mr. Blackstar party, a počinje oko 21 sat. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u Dallas Music Shopu po cijeni od 40 kn, a na dan koncerta na ulazu u Stereo Club po cijeni od 50 kn.

Dok s nestrpljenjem čekamo koncert, poslušajte novi singl grupe Silente 'Čudna ili čudesna':

18.12.2014. 13:37:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh