« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci
NOVIGRAD

Završilo najbolje i najposjećenije izdanje Parkfesta

Mladi bendovi pojačani provjerenom ekipom iz Let 3 i Urbanom & 4 dva su dana držali publiku u dobrom raspoloženju

Odlično sedmo izdanje Parkfesta
Odlično sedmo izdanje Parkfesta (Ekstremni marketing)
Više o

Let 3

,

Urban & 4

,

Parkfest

,

Novigrad istarski

Od 29-30.06. u Novigradu (istarskom) održan je 7. Parkfest, na kojemu se izredalo ukupno 9 bendova. Prvi dan dvodnevnog rock festivala koji se održava u parku novigradske biskupije, privukao je veliki broj ljubitelja takvog tipa glazbe.

Sve je započelo nastupom porečkog benda Renegade, koji je nakon uvodne riječi glavnog osnivača Parkfesta, Denisa Makina, rasplamsao atmosferu.

Uslijedio je pulski rock band, Dogma, koji je dodatno zagrijao atmosferu, a najveće ovacije publike dobio je konstantno nagrađivani hip hop sastav Elemental,

Za sam kraj prvog dana ovoga festivala pobrinuo se pulsko-zagrebački bend Radioaktiv, pobjednik na dva najveća hrvatska festivala mladih bendova: 15. HGF Zabok i HR Demo Klub 2011. Hrvatskog radija.

Drugoga dana uslijedila je „teška artiljerija" sa riječke rock scene. Sve je započelo s mladim bendom One possible option, te se nastavilo u žestokom ritmu uz bend Novi svijet.

Uslijedili su neponovljivi Urban & 4, koji je raspjevao publiku sa starim hitovima, a bilo je prilike slušati i pjesme iz novog repertoara.

Odmah nakon njih na scenu je stupio prepoznatljivi bend Let3, koji je publiku doveo do ludila, te se u par navrata vratio na pozornicu kako bi odradio „bis", a za kraj samog festivala pobrinula se cover grupa Padre, koju čine članovi riječke grupe Father.

Kroz dva dana festivala ukupno se izredalo preko 5 000 posjetioca, što je apsolutni rekord do sada, i što dokazuje da radimo nešto dobro, što ljudi vole i što svake godine raste, izjavio je Denis Makin, osnivač Parkfesta.

Inače, organizator Parkfesta je „udruga za stare i mlade" iz Novigrada, koju čine skupina Novigrađana, koji uz pomoć volontera, medijskih pokrovitelja i sponzora uspijevaju svake godine organizirati sve veći i sve bolji festival, izvijestili su iz agencije Ekstremni marketing.

02.07.2012. 11:44:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh