« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci
HUMANITARNI KONCERT

Nasipavanje kod Jankomirskog mosta za vikend

Bruto prihod od festivala i dalje ide za pomoć Rikiju Dobraniću u borbi protiv teške maligne bolesti

Humanitarno nasipavanje kod Jankomirskog mosta
Humanitarno nasipavanje kod Jankomirskog mosta (Vinylstok)
Više o

humanitarni koncert

,

nasipavanje

,

Jankomirski most

,

Ričard Riki Dobranić

Već treće godine za redom održati će se NASIPAVANJE koje je i dalje humanitarnog karaktera pod nazivom VINYLSTOCK / NASIPAVANJE 2012.

Kompletan bruto prihod od festivala nakon podmirenja svih troškova organizacije bio i ove godine namijenjen osobno Ričardu Rikiju Dobraniću za borbu sa teškim malignim oboljenjima sa kojima se bori više manje uspješno već 13 godina, no još je to jako daleko od potpunog ozdravljenja.

Zahvalan je svima koji su mu u proteklom periodu pomogli da stane na noge, jer upravo je na prvim izdanjima Nasipavanja u ljeto 2010.g u tome i uspio nakon tri godine provedene u invalidskim kolicima. Kako i sam Riki kaže: "U nadi za dosegom željenog cilja, a to je ništa drugo nego SAM ŽIVOT, pozivam Vas da se pridružite Vinylstoku 2012 i učinite ovaj festival veličanstvenim!"

Ove godine festival pruža mogućnost slušanja vrhunske glazbe na otvorenom i to 40 sati bez prestanka, sa početkom u petak 06.07.2012. u 18:00, a završetak festivala je u nedjelju 08.07.2012. u 12:00.

Nastupit će veliki broj izvođača iz svih krajeva Hrvatske kako i cijele regije, Slovenija, BiH, Srbija, Slovačka, Italija, Austrija, pa je samim time i ovo najveći Open Air Festival kod nas koji će se održati ovog ljeta na kopnu. Publika će moći odabrati gdje će se rasplesati na jednom od četiri moguća ponuđena floora.

U nadi da će se gosti festivala odazvati u što većem broju i podržati ovaj veliki humanitarni spektakl, te da će nas poslužiti lijepo vrijeme uspjeh ovog festivala je zagarantiran!

VINYLSTOK / NASIPAVANJE 2012. @ Jankomirski most, Zagreb / 06.07. - 08.07.2012.

03.07.2012. 08:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh