« Seks
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
OSVAJANJE PUTEM NJUHA

Zavodite poput Kleopatre erotskim mirisima

Među najboljim erotskim mirisima su sigurno bergamot, jasmin i ruža koji se koriste i u proizvodnji parfema. Ne zaboravite i na sandalovinu i lavandu

Zavodite mirisom
Zavodite mirisom (Deviantart)
Više o

afrodizijak

,

Kleopatra

,

cimet

,

lavanda

,

erotski mirisi

,

bergamot

Različiti mirisi mogu biti odlični motivatori kada se radi o intimnim odnosima. Antropologinja Kate Fox tvrdi da muškarcima i ženama mirisi mogu promijeniti percepciju o suprotnom spolu: Ako je muškarac privlačan ili pak vizualno ženi nikako ne odgovara, miris nije tako važan čimbenik  da bi joj promijenio mišljenje prema toj osobi. No ako sama ne može odlučiti sviđa li joj se ta osoba ili ne, miris dobiva na značenju. Drugim riječima, na temelju (erotskog) mirisa ipak možemo postati naklonjeni određenoj osobi.

Kleopatrina privlačnost bila je u mirisu cimeta

Mirisi nas mogu usrećiti, pomoći pri opuštanju, nekome pomažu kod bolesti, erotski mirisi mogu poslužiti kao jak afrodizijak. Kleopatra je osvojila  srca mnogih muškaraca i očarala ih mirisima različitih biljaka i cimeta. Cimet je poznat kao jak afrodizijak i jako privlači muškarce.

Među najboljim erotskim mirisima su sigurno bergamot, jasmin i ruža koji se koriste i u proizvodnji parfema. Bergamot ima zbog svog nježnog mirisa sposobnost da atmosferu čini toplijom i opuštenijom, ruža zbog svog zavodljivog mirisa muškarce dovodi do ludila, aj asmin je jedan od najerotičnijih mirisa. Njegov sladak i zavodljiv miris hipnotizira u  jednakoj mjeri i muškarce i žene.

Bosiljak, lavanda i sandalovina

Bosiljak ima sladak, aromatičan miris kojeg povezujemo s ljubavlju, zavođenjem i plodnošću. Bosiljak budi osjećaje i jak seksualni nagon, a upravo na taj način pomaže u ublažavanju duševnog i fizičkog umora. Erotični mirisi lavande djeluju umirujuće, sandalovina potiče jačanje tjelesnog nagona i osjećaja seksualne slobode. Ako u muškarcu želite probuditi pravu životinjsku strast, pomiješajte sandalovinu s lavandom, jasminom, ružom i bergamotom. 

Izvor: Intimatemedicine.com.hr

29.12.2010. 21:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh