« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
VW JET

Zaustavljen vozač koji je jurio autocestom A1

Dojavu o ugrožavanju prometa dobila je najprije zadarska policija, a potjera se odvijala kroz čak tri županije

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

promet

,

HAK

,

opasna vožnja

,

VW Jet

,

brza vožnja

,

presretač

Potjera policijskih presretača kroz tri županije za automobilom koji je opasno brzom vožnjom ugrožavao promet Dalmatinom završila je u oko 10,30 sati uhićenjem 32-godišnjeg vozača iz Đurđevca, tristotinjak metara po izlazu iz tunela Mala Kapela u smjeru Zagreba.

Spomenuvši da je vozilo probilo jednu brklju na zadarskom području, glasnogovornica PU karlovačke Tamara Grčić je kazala da tek treba utvrditi štetu koju je vozač prebrzom vožnjom uzrokovao, kao i razloge takvoj vožnji.

Dojavu o ugrozi prometa dobila je najprije zadarska policija, te je potjera krenula oko 9,45 sati, trajala dalje kroz Ličko-senjsku županiju, da bi automobil stao po izlasku iz tunela zbog kvara. Automobil je zbog očevida i dalje na prometnici, te je potreban oprez vozača, ali je opasnost brze vožnje uklonjena, kazala je Grčić.

U potjeri za automobilom "VW jetom" koprivničkih registarskih oznaka, zbog čije vožnje je Hrvatski autoklub oko 9 sati objavio upozorenje vozačima, sudjelovali su pripadnici Mobilne jedinice zvane "Kobre" triju policijskih uprava - Zadarske, Ličko- senjske i Karlovačke. (hina/metro-portal)

03.03.2010. 12:31:38
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh