« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
STANJE U PROMETU

Zatvorena A1 i zabrane prometa na A6

Teški vremenski uvjeti na autocestama, Gorskom kotaru, Lici i duž obale

Snijeg na izlazu iz tunela Sv. Rok
Snijeg na izlazu iz tunela Sv. Rok (HAK)
Više o

stanje na cestama

,

zimski uvjeti

,

zimska oprema

,

zatvoren promet

Zbog olujne bure, za sav promet zatvorene su sljedeće ceste: autocesta A 1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, dionica ceste D 1 Gračac-Udbina, Jadranska magistrala od Senja do Svete Marije Magdalene (D 8), i državna ceste D 506 Dobroselo-Mazin.
Cestama D 54 Maslenica-Zaton Obrovački i D 25 Gospić-Karlobag smiju prometovati samo osobna vozila.

Autocesta A 6 Rijeka-Zagreb otvorena je za sve skupine vozila u smjeru Zagreba, dok na dionici Bosiljevo-Kikovica i dalje traju zimski uvjeti, tj. zabrana prometa za tegljače s poluprikolicama i kamione s prikolicama u smjeru Rijeke. Zbog na mahove jakih udara vjetra, vozilima preko 3,5 tone na spomenutoj autocesti zabranjen je promet od Delnica prema Kikovici. Obilazak je od čvora Delnice starom cestom prema Rijeci.

Paškim mostom i dionicom Jadranske magistrale (D8) od Bakra do Senja zabrana je za: autobuse na kat, motocikle, vozila s kamp prikolicama, kombi vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina), a dionicom autoceste A 7, Orehovica-Sveti Kuzam i Krčkim mostu za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu). (hak/metro-portal)

22.01.2011. 16:24:30
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh