« Seks
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
LOŠE ...

Zašto sve više žena glumi orgazme?

Glumljenje orgazma prerasta u ozbiljan problem, utvrdilo je novo istraživanje koje je pronašlo prilično zabrinjavajuć razlog za ovakvu praksu

Razlog je prilično loš ...
Razlog je prilično loš ... (Arhiva)
Više o

orgazam

,

glumljeni orgazam

,

razlozi

Glumljeni orgazam obično se opravdava umorom, dosadom ili željom da se partneru da malo samopouzdanja koje mu očito nedostaje, no jedno novo istraživanje otkrilo je puno ozbiljniji razlog iz kojeg sve više žena glumi orgazme - požurivanje neželjenog seksa.

Zvuči prilično nejasno, no kad pročitate još jednom, shvatit ćete da se zapravo radi o prilično zabrinjavajućoj pojavi - seksu bez želje za seksom, iako s pristankom, no iz razloga koji su bliži strahu nego bilo kojoj drugoj emociji.

Naime, pokazalo se da su gotovo sve žene u istraživanju barem jednom u zadnjih godinu dana pristale na seks iako im nije bio ni na kraj pameti, a zabrinjava i dob - od 19 do 28 godina.

Na sreću, niti jedna žena nije koristila riječi poput "silovanja" ili "prisile", no istraživači  ističu kako su neka od opisanih iskustava mogla biti označena na posljednji način.

Ipak, sudionice istraživanja su sva takva iskustva ipak nazvale "lošim seksom" te otkrile kako je takvo zavaravanje bio njihov način osjećaja veće kontrole, što im je pomagalo da se ubrza neželjeni seks, kada su osjećale i kako nemaju druge mogućnosti.

Nadamo se da će se trend preokrenuti ...

17.07.2016. 23:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh