« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci
SNAGA

Zašto su žene uspješne?

'Jaka žena zna da su darovi poput logike, odlučnosti i snage jednako ženski kao i intuicija i emocionalna veza. Ona cijeni i koristi sve svoje darove', Nancy Rathburn

Što je to?
Što je to? (Arhiva)
Više o

jake žene

Empatija

Osjetiti potrebe ljudi oko sebe plemenita je osobina, ali i više od toga. Ako ste vođa tima i upravljate ljudima, vrlo je važno čuti ih. Ako suosjećate sa svojim kolegama i svojim zaposlenicima, vrlo vjerojatno će i oni vama uzvratiti istom mjerom i biti na raspolaganju kada vam je to potrebno.

Neuspjesi

Iza svake uspješne žene su neuspjesi, no ona ih se ne srami. Tko radi taj i griješi. Naučiti ustati nakon pada i nastaviti - to je uspjeh. 

Savršeno nesavršene

Žene se prije odgajalo da budu savršene i živjele su pod velikim pritiskom. Od njih se tražilo da budu predane majke, požrtvovne supruge i da pritom savršeno izgledaju. Za njihove potrebe nije se marilo. Danas je drugačije. Žene mogu i moraju biti kakve jesu. Sa svim svojim manama i vrlinama.

Ustrajnost

Uspješne žene su ustrajne i uporne. Neće lako odustati, iako se u poslovnom svijetu, koji je u nekoj mjeri još uvijek muški, susreću s brojnim prerekama s kojima se njihovi kolegesuprotnog spola, neće susresti. 

Žena koja je nekad bila

Preplašena, slaba i nesigurna mlada žena ona je iz koje se rodila ova današnja jaka. Ne treba je zaboraviti, nego prihvatiti. 

26.06.2020. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    27.06.2020. 09:46
    uporne su haha
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh