« Seks
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
IGRANJE VATROM

Zašto su nevjerne žene, a zašto muškarci

Oba spola imaju neke svoje razloge za nevjeru koje drugi spol ne može baš razumjeti, no muškarci su tu zbunjeniji - oni uglavnom ne znaju zašto to rade

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

bračna nevjera

,

žene

,

nevjera

,

muškarci

,

razlozi

Nevjera ima mnoge razloge, a oba će spola dati neke svoje argumente zašto je baš moralo doći do toga i misliti da su u pravu. No, ako znate najčešće razloge takvog ponašanja suprotnog spola, možete spriječiti partnera da potraži uzbuđenje u nekom drugom krevetu.

Problem je, istina, u tome što je kod muškaraca situacija zapravo prilično zamršena, kaže istraživanje jednog britanskog portala za upoznavanje. Naime, najveći broj muškaraca koji varaju partnerice rekao je da ne znaju zašto to rade.

>> Nevjera može spasiti brak, saznajte kako i zašto >>

Isti je odgovor ponudila i trećina žena, pa izgleda da su žene puno određenije u svojim razmišljanjima o nevjeri, dok muškarce uglavnom vode impulsi.

Ipak, od onih muškaraca koji jako dobro znaju zašto to rade najviše njih je nevjerno jer žele isprobati seks s nekim drugim, što tvrdi manje od trećine ispitanika, četvrtina to radi jer im je dosadno u vezi, dok se tek 12 posto njih prvo zaljubilo u drugu osobu pa onda prevarilo partnera.  

>> Nevjera može ubiti muškarce >>

S druge strane, ženama je dosada na prvom mjestu jer tako tvrdi 35 posto ispitanica, a zaljubljivanje u drugog razlog je prevare kod više od četvrtine, dok je 16 posto željelo isto što i najveći broj muškaraca - seksati se s nekim drugim.

>> Tri glavna uzroka bračne nevjere >>

Zanimljivo je da je uvjerljivo najmanji broj ispitanika oba spola iskoristilo ispriku da su bili nevjerni jer je to prvo napravio partner.

Brojke su vam tu, poradite na vjernosti svog partnera ...

18.06.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh