« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
EH, DA ...

Zašto su nam dijete tolika tlaka?

Ne, ne želite zapravo biti na dijeti jer samo mislite da drugi misle da vi mislite da ste debeli... ili ipak nije baš tako i zapravo griješite?

Baš vam se ne da?
Baš vam se ne da? (Shutterstock)
Više o

dijeta

,

najbolja dijeta

Dijeta je povremeno potrebna gotovo svima, jer način na koji se hranimo uglavnom je prilično daleko od ideala zdrave prehrane, a problem koji je zajednički svima koji moraju skinuti višak kilograma je isti - osjećaj nezadovoljstva.

To je, zapravo, glavni problem sa svim dijetama, pa evo tri razloga iz kojih se on pojavljuje, a vi napravite sve što možete da biste ga uklonili.

Ne pripremate obroke sami - svaki obrok trebate napraviti upravo vi, nitko drugi, jer jedino tako možete znati što ste pojeli. Odabirite one namirnice koje vam pričinjavaju zadovoljstvo prilikom konzumacije, a potom ih međusobno kombinirajte kako biste maksimalno uživali u okusima vaše dijetalne prehrane.

Ne razmišljate o zdravlju - svaku stvar koju unosite u sebe trebali bi gledati kroz prizmu svog zdravlja na prvom mjestu.

Pogrešno razmišljanje - ako za vrijeme dijete razmišljate o svim mogućim delicijama koje propuštate ili koje toliko želite da vas boli, pogrešno ste usmjerili misli. Na pameti bi vam trebala biti ukusna i zdrava prehrana, ma koliko to vama zvučalo nemoguće.

23.04.2017. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh