« Hi-tech
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
TEORIJA

Zašto sigurno nećete obrisati profil na Facebooku

Na godišnjicu Facebooka Business Insider potrudio se pronaći razloge zašto nikad ne biste trebali izbrisati profil na Facebooku

Kako vas je Zucky zgrabio u svoje šape
Kako vas je Zucky zgrabio u svoje šape (Arhiva)
Više o

profil

,

Facebook

,

brisanje profila

Facebook vam je vjerojatno barem jednom pojeo toliko živaca da ste odlučili izbrisati svoj profil i maknuti se s njega, no nešto vas je u zadnji trenutak spriječilo. Business Insider potrudio se pronaći najsnažnije razloge zbog kojih vjerojatno nikad nećete izbrisati svoj profil.

Prvi su rođendani prijatelja i poznanika, koje imate sve na hrpi i možete im čestitati već minutu nakon ponoći i biti prvi. 

Kako ćete inače pokazati fotke s nekog druženja na kojem je bilo tridesetak ljudi? Jednostavno ih postaviti na svoj profil ili slati jumbo mail svoj tridesetorici?

Gdje još možete uhoditi ljude koji vas zanimaju ili ste bili s njima u vezi. Ili jeste s njima u vezi? Googlati svako malo je komplicirano, a i nema toliko podataka ...

Preko Facebooka uvijek možete kontaktirati nekog poznanika, bez obzira znate li njegov ili njen novi telefon ili mail.

Twitter jednostavno nije dovoljan sa svojih 140 znakova, ne možete reći puno, a vaši stavovi i ideje zaslužuju više prostora.

Samo Farmville igra 80 milijuna ljudi, a koliko tek ima drugih igara za ubijanje vremena i zabavu.

Facebook Connect omogućava vam prijavu na mnoge stranice u par sekundi, umjesto da se registrirate, čekate mail potvrde, izmišljate još jedno korisničko ime i password.

Gdje još možete doznati za toliko zbivanja, gdje se održavaju i kada? Na Facebooku možete biti uvijek u toku događanja i planirati zabavu i izlaske.

Možete pratiti Marka Zuckerberga ... ili ne?

Da, Facebook malo krši vašu privatnost i ne štiti baš najbolje podatke, no zapravo vas boli briga jer znate da vas ionako prate svi na netu, od Googla i Applea na dalje.

Koliko ste servisa napustili do sada? Npr. YouTube? Ne baš, jel'da ...

Kako ćete ostati u kontaktu s ljudima iz inozemstva koje ste upoznali? Preko SMS-a, chatova, maila? Teško ...

Za kraj, Facebook je među najomiljenijim aplikacija na svim pametnim telefonima, to je činjenica, na većini dolazi predinstalirana, samo se uštekate ...

05.02.2013. 09:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh