« Žene
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
DETALJI

Zašto se ženama isplati biti u vezi

Veza je sjajna stvar, kako s psihičke, tako i s fizičke strane, a koliko zapravo ima prednosti u odnosu na samački život pročitajte u članku

Veza ima cijeli niz prednosti
Veza ima cijeli niz prednosti (Dreamstime)
Više o

žene

,

veza

,

redovit seks

,

prednosti

Veza mijenja naš život, to je definitivno, a na vama je da to bude na bolje. Život u vezi ima razne prednosti, a jedna od najglavnijih je redovit seks. Bez obzira na popularnost prijatelja s povlasticama, imati svaku večer kraj sebe nekoga s kim se možete maziti ipak je puno, puno bolje. 

Ništa manje dobro za žensku psihu nije činjenica da u vezi uvijek imaju na raspolaganju pratnju za zabave i izlaske, jer ako ništa drugo, ne mogu vam uletavati raznorazni likovi iz bajke s čudnim idejama.

To povlači za sobom još jednu važnu stvar - nema više loših spojeva, pitanja svoje mame i tetki, nema spajanja na slijepo sa susjedinim sinom koji u životu nije izašao iz svoje sobe i sličnih gluposti. Nije li to sjajno?

Jako dobra je i činjenica da, osim ako stvarno niste imali sreće pri odabiru, više nema troškova za majstore jer će svaki prosječni muškarac ipak znati popraviti većinu sitnica po kući, a kako ćete dijeliti i troškove stanovanja i hrane - najednom ćete imati više love za shopping.

Sve u svemu, nisu ti muškarci tako loši kao što se ponekad govori ...

24.10.2015. 21:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh