« Seks
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
AHA!

Zašto se treba seksati svaki dan

Bili vi raspoloženi za seks ili ne, trebalo bi svaki dan vježbati pod plahtama, tvrde stručnjaci nabrajajući razne blagodati takvog pristupa

Svakodnevni seks je jako koristan
Svakodnevni seks je jako koristan (Shutterstock)
Više o

seks

,

redovan seks

,

koristi od seksa

,

dehidroepiandrosteron

Redovan seks temelj je dobre veze, reći će mnogi, a stručnjaci preporučuju da se seksate baš svaki dan. Da, zvuči nemoguće, jer i najpotentniji imaju loše dane, no evo nekoliko koristi od seksa koje bi vas mogle potaknuti da se ipak svaki dan zabavite pod plahtama. 

Naime, dokazano je da muškarci koji se seksaju svaki dan imaju značajno manje šanse dobiti srčani udar, a kako redovitim seksom jačate imunološki sustav i pojačavate cirkulaciju, profitirat ćete u svakom slučaju.

>> Redovit seks u četrdesetima pomlađuje >>

Seksom se odlično oslobađamo stresa, a ništa manje važna nije ni činjenica da seks pomaže ukloniti glavobolju, pa ona česta "boli me glava" zapravo treba biti poziv na seks, a ne na apstinenciju. 

>> Redovit seks zdrav je za srce, ali i ostatak tijela >>

Seks oslobađa razne hormone korisnog utjecaja na tijelo - testosteron muškarcima, estrogen ženama, a dehidroepiandrosteron pomaže u očuvanju zdravlja kože, tj. pomlađuje vas. Kako je seks i najbolja pilula za spavanje ... nema čekanja, na posao!

28.10.2014. 23:11:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh