« Seks
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
EH, DA ...

Zašto nema redovitog seksa?

Vjerojatno ne treba posebno naglašavati koliko je redovit seks dobar za vezu i zdravlje, a evo što nas najčešće sprječava da to bude baš tako

Izgleda li to stvarno ovako? :)
Izgleda li to stvarno ovako? :) (Arhiva)
Više o

seks

,

dosada

,

iscrpljenost

,

isprike

,

redoviti seks

Seks je poželjan što češće, jer osim što nam donosi zadovoljstvo dobar je i za zdravlje, no u ovom ludom i užurbanom ritmu nije jednostavno održati tempo koji će biti zadovoljavajući za oba partnera.

Vrlo čest razlog izbjegavanja seksa je iscrpljenost koja ima loš utjecaj na seksualnu želju. U slučaju da vam se to stalno događa, nema druge nego da napravite raspored, kažu seksolozi. Odaberite dane u tjednu kad nema vrdanja, sve obaveze moraju biti planirane tako da navečer bude seksa. 

>> Nekoliko sjajnih razloga za redovan seks >>

Pretrpan raspored može također imati negativne posljedice na živost pod plahtama, a naročito ako partneri imaju različit bioritam. Tu velike pomoći nema, jedan od partnera morat će se prilagoditi, a i opet najbolje pomaže dogovoreni seks.  

Jedan od problema koje nije lako priznati je nedostatak seksa zato što se ne osjećate poželjno. Oni trenuci pred ogledalom kad kritizirate svoje navike i mrzite svoje tijelu krivi su za probleme u krevetu, pa ili poduzmite nešto ili se pomirite sa svojim tijelom i bacite se na seks.

>> Zašto se treba seksati svaki dan >>

I da, tu je i dosada ... uvijek isti pokreti, uvijek iste sheme. Jednom je to bilo dobro, više nije, a u današnjem svijetu prepunom besplatnih porno sadržaja i pristupačnih raznovrsnih seksualnih igračaka treba vam samo malo mašte, ništa drugo ..

29.10.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh