« Seks
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
BRŽE, JAČE, TO, DAJ

Zašto se glasamo u krevetu?

Odgovor je jednostavan - pokazujemo što nam se sviđa, rasplamsavamo uzbuđenje i povećavamo užitak

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Deviantart)
Više o

sex

,

seks

,

seksualno uzbuđenje

,

glasanje

,

užitak

,

zvukovi

Glasovi koje ljudi proizvode i ispuštaju za vrijeme seksa jako se razlikuju. U grubo ih možemo razdijeliti na dvije skupine. U prvoj skupini su riječi koje govorimo za vrijeme seksa. To su uglavnom "nestašne" riječi poput brže, jače, to, daj..., kojima izražavamo želje u datim trenutcima i vezane su za sam čin seksa. U drugu skupinu možemo uvrstiti sve ostale glasove koje nisu riječi dakle, dahtanje, uzdisanje, uzimanje zraka i naravno vrištanje pri orgazmu. Ustvari se čini da oni ništa ne znače, ali zapravo ti glasovi govore puno više od samih riječi. Zašto jednostavno za vrijeme seksa nismo tihi?

Nešto želimo poručiti

S glasovima i riječima želimo, naravno, za vrijeme spolnog odnosa nešto poručiti partneru. Dati mu do znanja što nam se sviđa, što nam paše, što nas pali ili jednostavno naznačiti da smo blizu vrhunca. Uz njihovu pomoć pokazujemo partneru da uživamo i da nam nešto godi.

Želimo povećati seksualno uzbuđenje

Glasovi naslade i užitka imaju nadasve uzbuđujući učinak, kako za onoga koji ih proizvodi tako i za onoga koji ih sluša. Sigurno će nas više uzbuditi kada nam netko pokazuje koliko ga uzbuđujemo nego kada samo šuti. Muškarce jako uzbuđuje žensko uzdisanje i općenito auditivne stimulacije; žene također uzbuđuje kada im njihov partner nešto šapne u uho ili kada slušaju njegovo uzdisanje za vrijeme orgazma.

S tim povećavamo užitak

Za vrijeme seksa kada su nam usta obično otvorena, kad dišemo na usta i proizvodimo zvukove ili kad govorimo to nas vodi do hiperventilacije. To nas dovodi do osjećaja blaženstva, euforije, stanja sličnom transu. Istovremeno je zanimljivo da se uzdisanje na početku i pri kraju seksa mijenja. Na početku to možemo bolje kontrolirati i lakše sklapamo riječi i rečenice dok na kraju rijetko tko može u potpunosti kontrolirati svoje uzdisanje i glasove. Kakav god bio vaš "stil" uzdisanja, neka vam ne bude neugodno - jednostavno si dajte oduška.

Izvor: Intimatemedicine.com

03.07.2014. 23:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    25.06.2022. 08:53
    Zbog jakog vristanja muski polude
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh