« Život
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
ZANIMLJIVO

Zašto na internetu nema stvarno sretnih parova?

Sretni parovi mogu se vidjeti gdje god da svratite na internetu, no većina od njih zapravo se samo pravi takvima, a oni stvarno sretni - ne žive na internetu

Sretni ste? Ne nabijajte to drugima na nos
Sretni ste? Ne nabijajte to drugima na nos (Arhiva)
Više o

internet

,

društvene mreže

,

sretni parovi

Kad nekom paru stvarno dobro ide i veza im je baš kakva bi trebala biti, oni jednostavno nemaju neku veliku potrebu za pisanjem postova na internetu kako bi svima rekli da im je super.

Zašto? Evo pet glavnih razloga

1. Toliko su zauzeti vlastitim životima i uživanjem u njima da jednostavno ne žele gubiti vrijeme na internetu pokušavajući uvjeriti druge da im je stvarno dobro - to je samo dodatno kompliciranje koje nema svhe. 

2. Ne otkrivaju svoje probleme drugima - rješavaju ih sami, unutar svoja četiri zida, a ne javno.

3. Znaju što je prava sreća - to sigurno nisu fotke na Fejsu i broj lajkova, već sama činjenica da ste s osobom koju volite, pa provodite vrijeme s njom, a ne opisujući slikama i postovima što ste radili i bili "sretni"

4. Znaju da ne trebaju ništa dokazivati - dokaz sreće je odnos između dvoje ljudi, njihova ispunjena srca kad su jedno pored drugog, a ne slike napućenih usta na svakom ćošku kraj kojeg su prošli

5. Ne koriste društvene mreže - možda kao pojedinci da, kako bi održali neke nužne kontakte, no već je dovoljno istraživanja pokazalo da su ljudi koji ne koriste društvene mreže sretniji od onih koji vise na njima jer se nemaju potrebu uspoređivati s drugima.

Uglavnom, svoju sreću ne treba drugima nabijati na nos, a još manje je fabricirati kako bi sami sebe uvjerili u nju ...

04.10.2016. 18:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh