« Život
objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana
HE HE

Zašto muškarci vole - guze?

Velik broj muškaraca neodoljivo privlače žene koje imaju isturenu stražnjicu jer je to znak da su "seksualno zainteresirane"... barem tako kažu

Znamo šta se gleda i zašto!
Znamo šta se gleda i zašto! (Arhiva)
Više o

guza

,

stražnjica

,

privlačnost

Uspravno držanje možda je ključno za dobru posturu, ali je novo istraživanje provedeno u Portugalu pokazalo zašto žene s blago zakrivljenim leđima pokupe sve frajere.

Ukratko - veliki broj muškaraca neodoljivo privlače žene koje imaju isturenu stražnjicu jer je to znak da su "seksualno zainteresirane".

Prekomjerno zaobljena pozadina, kakvom se recimo ponose Kim Kardashian ili Jennifer Lopez, privlačna je i muškarcima i ženama. Stvar je u tome što, da bi izbacile guzu, žene moraju zdjelicu "pomaknuti" unatrag, a prethodno istraživanje je pokazalo da ženke u životinjskom svijetu to rade kako bi signalizirale mužjacima da su spremne za parenje.

Novo istraživanje Sveučilišta Minho u Portugalu pokazalo je da je takav položaj tijela karkaterističan za parenje evoluirao i "prešao" na ljude, te da tako i žene pokazuju da su zainteresirane za nekog muškarca u seksualnom smislu.

"Ovo možda može objasniti zašto žene nose visoke petice i zašto ih muškarci smatraju privlačnijima kada ih nose - jer je tada guza isturena", objašnjava voditelj studije Farid Pazhoohi.

Sve o tome pročitajte na portalu Gentleman.hr

25.03.2019. 21:41:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    26.03.2019. 10:50
    nama muškarcima se odmah diže na guzu haha nema koga nece se okrenut za zenskom guzom
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh