« Život
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
EH, DA ...

Zašto muškarci varaju?

Muškarci varaju svoje partnerice iz nekoliko razloga koji na prvi pogled ne izgledaju posebno ozbiljno, no njima su itekako važni

Postoji više razloga za nevjeru
Postoji više razloga za nevjeru (Arhiva)
Više o

prevara

,

nevjera

,

muškarci

Nekih posebno pametnih isprika za nevjeru nema, no, muškarci će pronaći razloge zašto smatraju da to trebaju raditi. Ma koliko se ženama ti razlozi činili neuvjerljivim ili potpuno besmislenim, muškarci jako drže do njih.

Za početak, ako se muškarac ne osjeća poželjno, to je put prema nevjeri, bez ikakave dvojbe. Tražit će potvrdu da su još uvijek dovoljno privlačni i da imaju ono nešto što je potrebno za osvajanje. Kad im to pređe u naviku, nema šanse da prestanu ...

Premalo seksa drugi je na listi razloga za mušku nevjeru, jer ako im partnerica s kojom su u vezi ne može zadovoljiti potrebe, potražit će rješenje negdje drugdje, pogotovo u slučaju da je tu temu više puta pretresao s partericom.

Jedan od najčešćih razloga nevjere je činjenica da ne vidi budućnost s trenutnom partnericom. Ako mu ona ne predstavlja realnu opciju za brak, muški mozak ne vidi nikakvu zapreku da počne šarati sa strane u potrazi za onom pravom.

I, naravno, zadnji je razlog jednostavan - ne razmišljaju gornjom, nego donjom glavom.

22.02.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh