« Seks
objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci
EH, DA ...

Zašto muškarci pojma nemaju o seksu

Muškarci će reći da naslov nije istinit, dok će se žene zagonetno nasmijati i reći da u njemu zapravo ima puno istine...

Obično to izgleda ovako :)
Obično to izgleda ovako :) (Arhiva)
Više o

seks

,

neznanje

,

muškarci

,

G točka

,

klitoris

Muškarci misle da znaju sve o seksu, teško ćete pronaći i jednoga koji će priznati da je nevin u punoljetnosti, a pothvatima se hvale pred dečkima uz pivu kao da to stvarno rade svaki dan sa ženama iz snova....Istraživanja to i potvrđuju, jer ih obično oko 65 posto za sebe tvrdi da su eksperti u seksu.

>> Što muškarci često rade krivo u krevetu >>

Naravno, ako pitate žene, one će vam reći nešto potpuno različito - polovica žena duboko je uvjereno da muškarci imaju što naučiti, i to u priličnim količinama. 

I tko je sad u pravu? Idemo s brojkama koje definitivno nisu pohvalne za "jači" spol - njih četvrtina otvoreno priznaje da nema blage veze gdje bi uopće počeli tražiti klitoris, dok je s famoznom G točkom situacija još dramatičnija - o njenom smještaju pojma nema 60 posto muškaraca (barem ih je toliko priznalo...).

>> Samo su muškarci loši u krevetu? >>

Ni ostale brojke nisu baš nešto - trećina ih je sigurna da im partnerica redovito glumi orgazama u krevetu, a kako jednak broj njih misli da erogene zone nisu iste kod svih žena, stvari postaju malo jasnije.

>> Što svaki muškarac treba znati prije seksa >>

Ipak, postoji i nešto što bi moglo utješiti žene i dati im nadu da će biti dobrog seksa - tri četvtine muškaraca je priznalo, iako nevoljko, da bi rado naučili štogod više o ženskom tijelu i seksu. Pa, momci, krenite, što se čeka...

20.01.2017. 21:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh