« Seks
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
ZAPAMTITE :)

Što ženama smeta u seksu?

Recimo, ispitivanje o orgazmu iritira žene više nego što muškarci mogu zamisliti, jer tome pristupaju kao da se radi o nekom trofeju koji su oni osvojili

Zapamtite što NE treba raditi
Zapamtite što NE treba raditi (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

pogreške

Žene i seks neiscrpna su tema, no obično im se pokušava ugoditi na sve moguće načine pišući o tome što one vole, kako ih treba dodirivati, gdje... 

Ipak, postoje i stvari koje im smetaju, i to toliko da će im pokvariti atmosferu i upropastiti seks ne samo njima, već i partneru, pa da vidimo što je to što ne mogu podnijeti.

Recimo, loše im legnu neaktivni muškarci koji ne preuzimaju inicijativu u krevetu nego čekaju da se nešto dogodi gotovo samo od sebe mogu jedino potpuno ohladiti ženu. 

Jednako tako, muškarac s kojim su u krevetu jednostavno mora biti strastven. Strast diktira seks, pokreće ga i daje mu draž, a izazivaju je muškarci koji znaju što rade u krevetu.

Ništa manje iritantno ženama je ispitivanje o orgazmu - više nego što muškarci mogu i zamisliti, jer tome pristupaju kao da se radi o nekom trofeju koji su oni osvojili. Ako niste primjetili da je ili nije, što ste radili?

I ptice na granama znaju da je seks toliko intenzivno emotivno iskustvo za žene da im za njega treba određena priprema, no ne u vidu nagovaranja. To ih definitivno hladi i potpuno guši strast.

Naravno i očekivano, za kraj - nemojte izlaziti iz kreveta nakon seksa. Ženama je potrebna bliskost nakon seksa, zagrlite partnericu i još se malo mazite, pa makar vam se pišalo tako da mislite da ćete puknuti. Pričekajte malo, isplatit će vam se ...

19.01.2017. 21:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh