« Seks
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
EHHH

Zašto često nema seksa?

Ženama je seksualna želja najveća u večernjim satima, a muškarci su u upravo suprotnom raspoloženju - njihovo doba je jutro, tad su najorniji

Libido je najjači u - različito vrijeme
Libido je najjači u - različito vrijeme (Shutterstock)
Više o

seks

,

bioritam

,

ženski libido

,

muški libido

,

neodstatak seksa

Seks u vezi, odnosno njegov nedostatak često frustrira partnere, a obično su muškarci ti koji više negoduju i prozivaju partnericu za neispunjavanje bračnih dužnosti. No, kad se malo detaljnije prouče razlike između spolova, čudno je da ga uopće ima ...

Tek toliko da znate, više od dvije trećine parova u vezi ima problema sa seksom, a razlog nije u tome što je neki partner odbijao seks - libido je odgovor na sve.

Naime, ženama je seksualna želja najveća u večernjim satima, a muškarci su u upravo suprotnom raspoloženju - njihovo doba je jutro, tad su najorniji.

Štoviše, istraživanje je vrlo precizno odredilo i vremena - muškarcima je pravo vrijeme za seks 7.54 ujutro, dok je ženama vrhunac u 23.21.

Hormoni su krivi za sve, a razlog što smo kao vrsta opstali jest u činjenici da je pola muškaraca zapravo napaljeno cijeli dan, pa im nije neki problem prilagoditi se ženama i u večernjim satima.

 

07.05.2015. 23:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh