« Žene
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
STVARNO?

Zašto avantura za jednu noć može biti dobra?

Avanture za jednu noć kod žena su na lošem glasu jer utječu na njihovu reputaciju u muškom svijetu, no nekad mogu biti sjajna stvar

Dobre strane noći pune strasti
Dobre strane noći pune strasti (Arhiva)
Više o

seks

,

seks za jednu noć

,

jednonoćna avantura

,

avantura

Avantura za jednu noć muškarcima je san snova, dok je sa ženama situacija drugačija - one na to ne gledaju previše blagonaklono zbog mogućnosti da se pročuje za nju, što bi zadalo ozbiljan udarac njihovoj reputaciji. 

No, ponekad ima i svoje dobre strane, tvrde seksolozi koji takav seks vide kao najbolji mogući ventil za otpuštanje stresa i napetosti, bez obaveza, bez osjećaja i bez neugodnih situacija nakon njega.

>> Tajne majstora jednonoćnih avantura >>

Naravno, da bi sve funkcioniralo kako treba, ljubavnik treba biti dokazano dobar i strastven, a žena treba biti svjesna svojih potreba i poznavati svoje tijelo. 

U takvoj situaciji mogu se isprobati stvari koje inače ne radite, ostvariti neke male želje i željice koje dotadašnjim partnerima niste imali hrabrosti reći, a sve u opuštenoj i dobroj atmosferi.

Jedne se stvari, osim potencijalnih seksualno prenosivih bolesti (koristite kondom obavezno) ipak trebate paziti - oksitocina, hormona bliskosti koji otpuštamo nakon orgazma i koji izaziva želju za maženjem. Jer, tu osjećajima nema mjesta ...

29.12.2014. 21:32:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh