Metro-portal.hr

objavljeno 29.12.2014. 21:32:20
STVARNO?

Zašto avantura za jednu noć može biti dobra?

Avanture za jednu noć kod žena su na lošem glasu jer utječu na njihovu reputaciju u muškom svijetu, no nekad mogu biti sjajna stvar

Dobre strane noći pune strasti
Dobre strane noći pune strasti (Arhiva)

Avantura za jednu noć muškarcima je san snova, dok je sa ženama situacija drugačija - one na to ne gledaju previše blagonaklono zbog mogućnosti da se pročuje za nju, što bi zadalo ozbiljan udarac njihovoj reputaciji. 

No, ponekad ima i svoje dobre strane, tvrde seksolozi koji takav seks vide kao najbolji mogući ventil za otpuštanje stresa i napetosti, bez obaveza, bez osjećaja i bez neugodnih situacija nakon njega.

>> Tajne majstora jednonoćnih avantura >>

Naravno, da bi sve funkcioniralo kako treba, ljubavnik treba biti dokazano dobar i strastven, a žena treba biti svjesna svojih potreba i poznavati svoje tijelo. 

U takvoj situaciji mogu se isprobati stvari koje inače ne radite, ostvariti neke male želje i željice koje dotadašnjim partnerima niste imali hrabrosti reći, a sve u opuštenoj i dobroj atmosferi.

Jedne se stvari, osim potencijalnih seksualno prenosivih bolesti (koristite kondom obavezno) ipak trebate paziti - oksitocina, hormona bliskosti koji otpuštamo nakon orgazma i koji izaziva želju za maženjem. Jer, tu osjećajima nema mjesta ...

29.12.2014. 21:32:20
http://metro-portal.hr/zasto-avantura-za-jednu-noc-moze-biti-dobra/89276/