« Život
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
NAPREDAK?!

Zastarjele stvari koje ne trebate kupovati

Neke stvari na ovom kratkom popisu stare su niti tridesetak godina, no već ih je vrijeme pregazilo i postale su potpuno nepotrebne

Budilice su otišle u povijest
Budilice su otišle u povijest (Shutterstock)
Više o

kuharica

,

stolno računalo

,

printer

,

budilica

,

zastarjela tehnologija

,

telefonska sekretarica

Napredak tehnologije ponekad nas definitivno može iznenaditi - oni u srednjim godinama vjerojatno se još uvijek pitaju kuda su nestali televizori s katodnim cijevima, jer njihovi klinci gledaju - smartphone i tablete.

No, i neke stvari koje su se pojavile relativno nedavno već su toliko zastarjele da nema razloga trošiti novac na njih, osim možda na neke vintage primjerke koji će biti ukras, a ne nešto što koristimo.

Evo kratke liste stvari koje vam definitivno više ne trebaju ...

Budilica - imate smartphone, tablet, smartwatch ... pa stvarno nema razloga da vas ujutro budi starinska zvonjava kad umjesto toga možete otvoriti oči uz omiljenu glazbu ili nešto slično.

Budilice su otišle u povijest

Kuharice - da, još nedavno je dobra zbirka kuharica i recepata bila oznaka dobre domaćice, no sada ne samo da su svi recepti online, već imate i video koji će vam pokazati kako se sprema to jelo!

Kuharice su - online

Printer - u doba elektronske komunikacije printer i trošenje papira postali su ne samo zastarjeli, već i ekološki neosviješteni, pa vam tako nešto definitivno ne treba uz e-mail i sve moguće messengere i ostale načine komunikacije bez papira.

Printer vam stvarno više ne treba

Stolno računalo - lampice svijetle, ventilator se muči, a vi ponosno gledate u ekran svog golemog računala ... no sad su tu laptopi, tableti, phableti, smartphoni - i kanta na stolu (ili ispod njega) stvarno nije potrebna.

Stolna računala su - out

Telefonska sekretarica - halo? Ostavite poruku? Sve to umjesto vas rade vaši mobilni operateri ...

Telefonska sekretarica? Ma dajte, molim vas ...

No, ako ste vintage ili retro raspoloženi, imajte sve navedeno ... bit ćete cool!

23.08.2016. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh